FacebookTwitterGoogle+

O nama

Firma AGRO METAL ALATI doo, član METAL a.d. - Kanjiža, prisutna je na srpskom tržištu od davne 1958 godine.

 “METAL” a.d. se bavio obradom metala, proizvodnjom metalne galanterije, vijčane robe, vezni elemenata, stalaka, držača, metalnih konstrukcija -  i po crtežu i po narudžbi.  Tokom godina , proširili smo delatnost na veleprodaju ručnog alata, poljoprivrednog I baštenskog alata, supstrata, građevinskih proizvoda, proizvoda za zavarivanje i htz opreme.

 Pratimo evropske trendove , neprestano proširujemo asortiman proizvoda . U našoj vele i maloprodaji i u našoj internet prodavnici možete naći širok asortiman proizvoda  od sledećih proizvođača -

ALVE s.r.o. - program aluminijumskih hobi i profesionalnih merdevina . Partner firma i generalni uvoznik Češke ALVE  je jedna od najproduktivnijih međunarodnih kompanija koja se bavi proizvodnjom aluminijskih merdevina za kućnu i  profesionalnu upotrebu. Posluju od 1992. godine.Svoje proizvode plasiraju širom Evropske Unije. Širom Evropske unije . Dugogodišnje iskustvo i neprekidno ulaganje u nove tehnologije garantuje prvoklasne proizvode. Alve merdevine su lake za transport,  lagane, čvrste, stabilne i lako prilagodljive svim vašim profesionalnim potrebama. 

 

KRAUSE - Werk GmbH Nemacka - Je proizvođač aluminijumskih , građevinskih, pokretnih i fasadnih skela . Pobedi visinu je moto poznate nemačke kompanije KRAUSE . Uspešno posluju više od sto godina . Krause nudi široku asortiman proizvoda pomoću kojih i Vi možete da savladate visinu . Krause skele - jedinstvo pokretljivosti i bezbednosti , pogodne za primenu u enterijeru i eksterijeru. Kod Krause skela se susreću inovativna tehnologija i izuzetan kvalitet materijala u skladu sa najstrožijim zahtevima bezbednosti.  Sklopive i montažne merdevine. Višenamenske merdevine, industrijske ili protivpožarne merdevine. Sve to na jednom mestu ponuda je brenda koji se krije iza imena Krause. Predstavništvo Krause-a u trenutno broji preko pet stotina zaposlenih a svoje ekspoziture ima i u Poljskoj i Mađarskoj . Krause-ovi proizvodi garantuju vrhunski kvalitet i vrlo lak način upotrebe. 

Bezbednost, funkcionalnost i lako rukovanje reference su na očigledno zadovoljstvo potrošača. Profesionalni proizvodi za vatrogasne službe ili visokogradnju  i proizvodi za kućnu upotrebu na jednom mestu se mogu naći bez muke. Krause omogućuje i saradnju sa građevinskim preduzećima pa se na lageru mogu naći i poluprofesionalne i profesionalne  pokretne skele i konstrukcije.

Zidarske, molerske, tesarske alate ( mistrije, hoble, perdaške, špakle, fangle, zaštitna ograda...) za građevinske radove .

 

LIV - Slovenija - Mešalice za beton i točkovi za industrijske opšte I specialne namene - ,

Jedan od prepoznatljivih brendova. Barem onima koji žele da obezbede kvalitet materijala. Reč je o kompaniji koja se bavi proizvodnjom, inženjeringom i izvozom odnosno uvozom najpre građevinskih kolica ali i drugih proizvoda sličnog tipa. Liv ima širok asortiman proizvoda i uključen je u programe proizvodnje profesionalnih i poluprofesionalnih mešalica za beton i industrijskih točkova .

 

MUTA Slovenija - Poljoprivredne ručne alatke  ( vile, ašovi, lopate, grablje, motike, krampovi, sekire, kose, srpovi, poljoprivredna kolica, mlinska kolica, prskalice ...)

 

Brüder Mannesmann Gmbh - Ručni alati za kućnu i za profesionalnu upotrebu za majstore, automehaničare, električare .

Firma Mannesmann postoji od 1750 godine. Mannesmann za svoje proizvode daje garanciju 10 godine . Širok asortiman pogledajte u našoj internet prodavnici.

 

“Agro Cs” A.S. -  Proizvođač supstrata, kristalnog odnosno tečnog đubriva, ukrasne kore i kore humusa.Kompanija je jedna od najvećih proizvođača ovog asortimana u centralnoj i istočnoj Evropi. Proizvodni program podeljen je u dve grupe: hobby i profi. Proizvodi hobby se prodaju u maloprodajnoj mreži i poljoprivrednim apotekama i garden centrima, dok je profi asortiman namenjen profesionalnim uzgajivačima voća, povrća, biljaka i za održavanje travnatih površina (fudbalska igrališta, golf igrališta, parkovi...).

 

Jesenice Slovenija - Program za zavarivanje, kao i elektrode i žice za zavarivanje i zaštitna oprema .

U našem webshopu naći ćete aparate za prskanje, opremu za polivanje, travokosačice, i još mnogo artikala široke potrošnje za domaću i profesionalnu upotrebu .

Brendovi