FacebookTwitterGoogle+

Isporuka

ROK ISPORUKE JE 24 - 48 SATI .

Cene iskazane na sajtu www.metal-alati.rs su maloprodajne odnosno sa uračunatim PDV-om.
U Cenu artikla nisu uračunati troškovi prevoza do kupca. Zadržavamo pravo promene cena.

Za poručene proizvode se dodatno naplaćuju troškovi isporuke koji se računaju na osnovu težine pošiljke. Nakon poručivanja robe ćete dobiti dve e-mail poruke. U prvom e-mailu ćete dobiti informaciju o poručenom artiklu i o ukupnom iznosu koji je potrebno platiti za artikal i koji ne sadrži cenu poštarine. Nakon spremanja robe u magacinu putem e-maila ćemo još jednom potvrditi Vašu porudžbinu i poslaćemo informaciju o težini Vaše korpe, na osnovu čega ćete moći da izračunate koliko je potrebno platiti zajedno sa poštarinom. Pakete težine do 20 kilograma šaljemo kurirskom službom  na osnovu dole (u tabeli) navedenim tarifama, veće pakete od 20 kilograma kurirskom sluižbom a veće pakete preko 100 kilograma organizujemo transportom. Imajući u vidu tarifu kurirske službe Vi sami možete sastavljati Vaš paket da se isporuka što više isplati

U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla ili na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Cene kurirske službe:

do 0,5 kg

350 din

do 2 kg

420 din

do 5kg

550 din

do 10kg

710 din

do 20kg 980 din
do 30kg 1570 din
do 50kg 2080 din
do 100kg 3880 din

Maksimalne dimenzije post ekspress pošiljaka su 60x50x50cm. Za pošiljke koje prelaze ovu dimenziju dodatno se naplaćuje 150 din po pošiljci.

Preko 50 kg primenjuje se cena dodatnih 36,00 RSD sa PDV za svaki naredni kilogram

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Robu pakujemo u kartonske kutije, providne folije ili ambalažu kurirske službe (za manje pakete)

 PAKET PO PRIJEMU OBAVEZNO OTVORITI I PROVERITI DA NIJE DOŠLO DO NEKIH OŠTEĆENJA. U SLUČAJU OŠTEĆENJA, ISTO PRIJAVITI KURIRU KAKO BI SE NAPRAVIO ZAPISNIK I U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU NADOKNADILA ŠTETA.

 

Brendovi